JAK POKROIĆ TORT WYSOKI / KWADRATOWY / KLASYCZNY
Jak pokroić tort?
Krojenie tortu dla niektórych może wydawać się łatwe, ale są osoby którym może to stwarzać pewne trudności – „Nie każdy ma doktorat z krojenia tortu!” – jak mawia Agnieszka Obłoza :).
Często pytacie nas, jak najlepiej pokroić tort, aby dla każdego z gości wystarczyło i aby każdy dostał równą porcję. Dlatego też, razem z Agnieszką, postanowiłyśmy przygotować film, gdzie pokażemy proste sposoby na krojenie tortu wysokiego, klasycznego i kwadratowego. Sposoby które, mamy nadzieję, ułatwią Wam to zadanie.
Krojenie tortu wymaga pewnej techniki, którą chcemy Wam w poniższym filmie przedstawić. Dzięki temu każdy z Waszych gości otrzyma równą i estetyczną porcję. A sam proces krojenia stanie się szybszy i bardziej efektywny.
Gotowi na odkrycie tajemnic idealnego krojenia tortu?
KLIKNIJ w poniższe zdjęcie, aby zobaczyć jak kroić tort!
Subskrybuj Kanał Tortowy aby nie przegapić kolejnych odcinków!
W torcie poniżej jest krem namelaka z białej czekolady i ciemnej oraz chrupka do tortu.
TORTLOVE – AGNIESZKA OBŁOZA
Swoją pasję odkryła już grubo ponad dekadę temu i od tego czasu szlifuje swoje umiejętności. Kocha wielką miłością kwiaty maślane, malowanie na tortach, tworzenie tortów wielopiętrowych.
Agnieszka stawia na oryginalność a nie na kopiowanie. Tworzy torty, które dekorowane są w 99% jadalnymi i własnoręcznie wykonanymi dekoracjami. Lubi prostotę i minimalizm w tortach choć zdarza jej się “popełnić” nieco bogatsze dekoracje.
Podoba Ci się wpis? Będzie nam miło jeśli udostępnisz go dalej!