JAK POKROIĆ TORT WYSOKI / KWADRATOWY / KLASYCZNY

by Magdalena Indyka
image_print

Jak pokroić tort?

Krojenie tortu dla niektórych może wydawać się łatwe, ale są osoby którym może to stwarzać pewne trudności – „Nie każdy ma doktorat z krojenia tortu!” – jak mawia Agnieszka Obłoza :).

Często pytacie nas, jak najlepiej pokroić tort, aby dla każdego z gości wystarczyło i aby każdy dostał równą porcję. Dlatego też, razem z Agnieszką, postanowiłyśmy przygotować film, gdzie pokażemy proste sposoby na krojenie tortu wysokiego, klasycznego i kwadratowego. Sposoby które, mamy nadzieję, ułatwią Wam to zadanie.

Krojenie tortu wymaga pewnej techniki, którą chcemy Wam w poniższym filmie przedstawić. Dzięki temu każdy z Waszych gości otrzyma równą i estetyczną porcję. A sam proces krojenia stanie się szybszy i bardziej efektywny.
Gotowi na odkrycie tajemnic idealnego krojenia tortu?

W torcie poniżej jest krem namelaka z białej czekolady i ciemnej oraz chrupka do tortu

jak pokroić tort, krojenie tortu, jak kroić wysoki tort, jak pokroić tort kwadratowy, krojenie tortu piętrowego,

jak pokroić tort, krojenie tortu, jak kroić wysoki tort, jak pokroić tort kwadratowy, krojenie tortu piętrowego,

jak pokroić tort, krojenie tortu, jak kroić wysoki tort, jak pokroić tort kwadratowy, krojenie tortu piętrowego,

jak pokroić tort, krojenie tortu, jak kroić wysoki tort, jak pokroić tort kwadratowy, krojenie tortu piętrowego,

Podoba Ci się wpis? Będzie nam miło jeśli udostępnisz go dalej!

Może Ci się spodobać

Zostaw komentarz