Jak pokroić tort?
Krojenie tortu dla niektórych może wydawać się łatwe, ale są osoby którym może to stwarzać pewne trudności – „Nie każdy ma doktorat z krojenia tortu!” – jak mawia Agnieszka Obłoza :).
Często pytacie nas, jak najlepiej pokroić tort, aby dla każdego z gości wystarczyło i aby każdy dostał równą porcję. Dlatego też, razem z Agnieszką, postanowiłyśmy przygotować film, gdzie pokażemy proste sposoby na krojenie tortu wysokiego, klasycznego i kwadratowego. Sposoby które, mamy nadzieję, ułatwią Wam to zadanie.
Krojenie tortu wymaga pewnej techniki, którą chcemy Wam w poniższym filmie przedstawić. Dzięki temu każdy z Waszych gości otrzyma równą i estetyczną porcję. A sam proces krojenia stanie się szybszy i bardziej efektywny.
Gotowi na odkrycie tajemnic idealnego krojenia tortu?
W torcie poniżej jest krem namelaka z białej czekolady i ciemnej oraz chrupka do tortu.
Podoba Ci się wpis? Będzie nam miło jeśli udostępnisz go dalej!